Januar Udsalg - se alle tilbud
close

Finger Food - Julie Bagger - Bog

1 anmeldelseIndbinding: Indbundetinfo
229,95 kr
  • blockIkke på lager
  • scheduleLevering: 5-15 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 66.381 anmeldelser

Beskrivelse

Farverige og kreative serveringer.

Finger food er en populær trend i mange lande og kendt for de overdådige og kreative anretninger. Den fingervenlige mad er perfekt både til hverdag og til arrangementer, hvor madoplevelsen og det sociale er i centrum.

Med denne bog ønsker Julie Bagger at udbrede trenden til Danmark. Opskrifterne spænder over både det salte og det søde køkken og er udviklet ud fra den tanke, at det skal være sjovt og ligetil at lave finger food. Bogen er spækket med inspiration til, hvad du kan servere som vært eller medbringe som gæst af smukke og velsmagende små retter, for eksempel blinis med laksetatar, aubergineruller med couscousfyld eller brombærmousse med hvid chokolade.

Der er rig mulighed for variation og kreativitet i køkkenet, når man laver finger food – kun fantasien sætter grænser, og ofte er det nogle meget enkle greb, der skal til, for at maden får wauw-effekt.

Om forfatteren:
Julie Bagger er uddannet fra Erhvervsakademiet med speciale i tourism & hospitality. Med en stor interesse for mad og en opvækst, hvor madlavning altid har været i fokus, har det ligget i kortene, at Julies drømme skulle virkeliggøres igennem madlavning. Julie har de seneste år rejst meget og blandt andet været bosat i Australien i en længere periode. Det var her, kreativiteten og interessen for finger food for alvor blev vakt.

Yderligere information

SerieKogebøger
Forfatter(e)Julie Bagger
KategoriBøger
Genre(r)Mad Og Gastronomi
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
ISBN-139788794155717
Vis mere

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Finger Food Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse
Bedøm produktet
Bente Wendelbo Hansen
Bogen har mange gode og velsmagende hapsere.
Let forståelige vejledninger.
Flotte fotos.
Kan varmt anbefales herfra.
Bente Hansen