Beskrivelse
Hvad er egentlig hemmeligheden bag en god massaman? Svar: Du koger kokosmælken ind, til den skiller. Og hvordan opnår du en harmonisk balance i en ret med tolv forskellige krydderier? Det gør du såmænd ved at tilsætte dem i den rigtige rækkefølge.
En guide til verdens bedste curry indeholder over 50 opskrifter på alt fra nemme og kendte klassikere som chicken tikka masala og dhal til eksotiske festmåltider som rendang og srilankansk krabbecurry. I curryopskrifterne fra især Indien, Sri Lanka, Indonesien, Thailand og Japan vil du opleve de krydderier og smage, der gennem tiden har fascineret menneskeheden, og som har formet verden gennem handelsveje, krige og politik.
Du får grundlæggende og detaljeret viden om råvarerne og teknikkerne, der skal til for at lave superlækker curry. Kom med på en opdagelsesrejse, der skridt for skridt, én råvare ad gangen, leder dig gennem nogle af verdens mest traditionsrige madkulturer og deres forførende og kraftige smage, farver og dufte.
JIMMY GUO arbejder som kok og madkreatør. Med nørdet nysgerrighed og passion for de forskellige madkulturers oprindelse stræber han som forfatter efter at afmystificere og forenkle det, der er kompliceret – uden at glemme de betydningsfulde nuancer og detaljer, der gør hele forskellen for det endelige resultat.
Oversat af: Sigurd Toftdahl Terkelsen
Yderligere information
Oprindelig titel | En Guide Till Världens Godaste Curry |
---|---|
Serie | Kogebøger |
Forfatter(e) | Jimmy Guo |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Udgivelsesdato | 02/04/2025 |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788743607151 |
ISBN-10 | 8743607152 |
Indbinding | Hardback |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Sidetal | 172 |
Dimensioner | Bredde: 0.1Cm - Højde: 0.1Cm |
Genveje | Kogebøger - Bøger |
Tags | En Guide Til Verdens Bedste Curry, Bøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |