Beskrivelse
A Cookbook from the Damai Kitchen.
Kokken Per Thøstesen opstartede i 1995 Balis første gourmetrestaurant. Her kunne Balis beboere nyde lækre gourmetretter, baseret på baliniske traditioner og aromaer.
I bogen "My Bali Kitchen" deler Per Thøstesen sine allerbedste opskrifter på kulinariske, balinesiske oplevelser. Han har lavet sit helt eget kreative twist på Balis mad.
Fotograf: Jacob Termansen
Yderligere information
Serie | Kogebøger |
---|---|
Forfatter(e) | Per Thøstesen |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Engelsk |
ISBN-13 | 9788797044803 |
ISBN-10 | 8797044806 |
Indbinding | Hæftet |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Sidetal | 221 |
Dimensioner | Bredde: 22.3Cm - Højde: 28.3Cm |
Genveje | Kogebøger - Bøger |
Tags | Mad, Kogebog, My Bali Kitchen, Bøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |