Beskrivelse
Kokosolie indeholder primært mellemkædede mættede fedtsyrer, som er nem energi for kroppens celler, og som let kan omsættes til nervebeskyttende ketonstoffer. Det er med andre ord et turbo-brændstof, der menes at have en beskyttende effekt mod Alzheimers, cancer, hjerte-kar-sygdom og type 2-diabetes.
Functional foods er et begreb, der bruges om mange typer fødevarer. I denne nye serie af bøger anvender vi begrebet i betydningen af naturlige fødevarer – dvs. rene, oprindelige og uspolerede af industriel håndtering – som har kendte, sundhedsfremmende egenskaber. Nogle fødevarer har nemlig så tydelige ekstra medicinske egenskaber, at vi bevidst bruger dem terapeutisk, dvs. vi bruger maden som medicin.
Yderligere information
Serie | Functional Foods |
---|---|
Forfatter(e) | Sandra Pugliese Anna Iben Hollensberg Charlotte Gylling Mortensen |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788793575080 |
ISBN-10 | 8793575084 |
Indbinding | Hæftet |
Udgave | 1 |
Oplag | 2 |
Sidetal | 128 |
Dimensioner | Bredde: 17.2Cm - Højde: 24.2Cm |
Genveje | Functional Foods - Bøger |
Tags | Kokos, Kokosolie, Olie, Skønhed, Sundhed, Functional Foods, Sund, Naturlig, Sundhedsfremmende, Egenskaber, Medicinske, Nervebeskyttende, Energi, Alzheimers, Cancer, Hjerte-Kar-Sygdom, Beskyttende, Effekt, Type 2-Diabetes, Kokosolie, Bøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |