Beskrivelse
Inkl. kunstværk.
Eksklusiv kogebog om indmad til madelskere uden hang til lette løsninger og smagsforstærkere. Dette er god mad helt fra bunden. Blandt opskrifterne er at finde:
Forloren skildpadde
Hjerne i rødvinssauce
Glaseret tunge
Terrin af tunge
Hummerbisque
Brissel en cocotte
Brisler med asparges vinaigrette
Brisler i butterdej
Hjerter i flødesauce
Kallun i pebersauce
Kallun med pasta og pesto
Stegt lever med løg
Stegt lever provancale
Helstegt kalvenyre bearnaise
Blodpølse
Lungemos
Denne udgave rummer et usigneret tryk af enten Mikael Kvium eller Christian Lemmerz. Omslagsgrafiker: Kenneth Schultz
product_stock_no
product_offer_no
product_preorder_no
product_buyable_yes
product_group_bog
path__forside
path__bøger
path__madoggastronomi
path__clauschristensen
path__sørenwedderkopp
path__inderlig
Vi samarbejder udelukkende med danske importører og leverandører, hvilket sikrer at alle vores produkter er originale og EU-godkendte.
Ansvarlig part
Gyldendal A/S Klareboderne 3
1115 København K
DanmarkZ3lsZGVuZGFsQGd5bGRlbmRhbC5kaw==
Vi er i fuld gang med at samle de nødvendige sikkerhedsoplysninger for alle vores produkter. Hvis du har spørgsmål til GPSR, er du velkommen til at skrive til os på Z3BzckBndWNjYS5kaw== .
history 100 Dages Bytte- Og Returret
local_shipping Dansk Webshop - Hurtig Levering
shopping_bag Over 100.000 Produkter
Handelsbetingelser Persondatapolitik Cookies Sitemap