Beskrivelse
En bog om smag og sprødhed.
Ny bog om grønsagerne i køkkenet
Forfatterne bag kult-madbogen Smagsdommerne, der udkom i 2006, har rottet sig sammen med fotografen Søren Jonesen om en grønsagsbog. Den øser af viden om grønsagerne i køkkenet og er skrevet i de tos sædvanlige livlige og læseværdige stil. Denne gang med fornemme grønsagsportrætter på billedsiden.
Bogen starter fra neden, fra mulden, og sætter ord på det særlige attraktive ved den enkelte grønsag. Der har været smagspaneler i gang, der er lavet akustiske målinger på grønsagernes kronsj - plus selvfølgelig kogt, dampet, syltet og fermenteret. Alt sammen for at give nogle bud på den bedste grønsagstilberedning: Kombinationen af smag og sprødhed.
Yderligere information
Serie | Kogebøger |
---|---|
Forfatter(e) | Carsten Lunding Claus Angelo Brandt Søren Jonesen |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788799169238 |
ISBN-10 | 8799169231 |
Indbinding | Hardback |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Dimensioner | Bredde: 20.7Cm - Højde: 24.6Cm |
Genveje | Kogebøger - Bøger |
Tags | Grønsager, Smag, Sprødhed, Madbog, Kogebog, Madkultur, Natur, Tilberedning, Kronsj, Grøn Mad, Økologi, Grønne Sager, Bøger, Bog |