Beskrivelse
Hvorfor begrænser man sig i Danmark til stort set kun at bage fuldkornsbrød af rug og baseret på surdej? Sundt, men usexet - det er desværre fuldkornsbrødets image herhjemme - med urette!
Til trods for det danske bagehype de seneste år er Danmark stadigvæk nærmest et udviklingsland i forhold til fuldkornsbrød. Inspireret af det overvældende økologiske fuldkornssortiment fra hans hjemland Tyskland viser Henning Güldenstein vejen til varierede, lækre, saftige og sunde hjemmebagte fuldkornsbrød, bagt med det hidtil i Danmark oversete økologiske hævemiddel bageferment. Med bageferment kan du bruge alle(!) de forskellige kornarter, og brødet bliver en succes, også for hjemmebageren. Vejen til dit saftige fuldkornsbrød er i denne bog velbeskrevet. Bogen vil vise læseren et fantastisk alternativ til de mere kendte bagemetoder.
Yderligere information
Serie | Bagebøger |
---|---|
Forfatter(e) | Henning Güldenstein |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Krop Og Sind |
Forlag | Books On Demand |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788771704235 |
ISBN-10 | 877170423X |
Indbinding | Hardback |
Udgave | 1 |
Oplag | 2 |
Sidetal | 132 |
Dimensioner | Bredde: 17.5Cm - Højde: 22.6Cm |
Genveje | Bagebøger - Bøger |
Tags | Sundhed, Opskrifter, Økologi, Fuldkorn, Brød, Fuldkornsbrød, Bøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |