Januar Udsalg - se alle tilbud
close

Fem Ingredienser - Camille Maja - Bog

1 anmeldelseIndbinding: Hardbackinfo
179,95 kr
Forlagets pris 249,95 kr
Du sparer 70,00 kr (28%)
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 66.349 anmeldelser

Beskrivelse

Nem og smagfuld hverdagsmad.

Camille Majas madfilosofi er såre enkel: Alle skal have mulighed for at lave et smagfuldt, hjemmelavet måltid uden at sprænge madbudgettet. Det skal samtidig være nemt at både handle til og tilberede, så familien kan mødes ved middagsbordet om aftenen– også i hverdagen.

Fem ingredienser er kogebogen til alle dem, som gerne vil spise smagfuld og hjemmelavet mad i hverdagen, men som ikke altid har tiden til det. Til opskrifterne i denne bog undgår man helt den lange indkøbsliste, da alle opskrifter er nemme at gå til og kun gør brug af fem ingredienser ud over basislageret i køkkenet som fx salt og peber. Opskrifterne er inddelt i emnerne pastaretter, vegetariske retter, fisk, skaldyr, kød og tilbehør.

Ud over de mange opskrifter finder du også en oversigt over basisråvarer og vigtige smagsgivere til madlavningen, som man altid bør have på hylden.

Camille Maja arbejder til dagligt med bæredygtige fødevarer og udvikler opskrifter til sin madblog camillemaja. dk. Camille Majas madfilosofi er, at det skal være nemt at lave hverdagsmad på budget uden at gå på kompromis med smagen. Hun har tidligere udgivet kogebogen Grøn hverdag.

Fotograf: Rikke Westesen

Yderligere information

SerieKogebøger
Forfatter(e)Camille Maja
KategoriBøger
Genre(r)Mad Og Gastronomi
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
ISBN-139788740695465
Vis mere

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Fem Ingredienser Bog til 3 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse
Bedøm produktet
Laura
Retterne er nemme og lækre, men i min optik er der ikke så mange, der egner sig til et hovedmåltid/aftensmåltid. De vegetariske retter har ikke et proteinelement og mængden af grøntsager er ikke prangende, så der dobler jeg altid op.