Beskrivelse
I den tredje kogebog i serien ’DET HELT VILDT’ går vi i kødet på vildsvinet.
Alle opskrifter i denne kogebog handler kun om vildsvin og om de mange tilberedningsmuligheder, når vildsvinet kommer i køkkenet.
Her er grundige beskrivelser af håndteringen af vildsvinet - fra nedlæggelsen af dyret, hvor vildsvinet skal brækkes og parteres, og til de mange forskellige muligheder for tilberedning af kødet lige fra hverdagsretter til vildtmiddage.
Udkommer på svensk ultimo 2022
Omslagsgrafiker: Ramsgaard&co ApS
Omslagsillustrator: Ramsgaard&co ApS
Illustreret af: Christian Ramsgaard
Fotograf: Christian Ramsgaard
Redaktør: Lene Pryds Jørgensen
Yderligere information
Serie | Det Helt VildtKogebøger |
---|---|
Forfatter(e) | Christian Ramsgaard Erik Schwærter |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788799395521 |
ISBN-10 | 8799395525 |
Indbinding | Hardback |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Sidetal | 164 |
Dimensioner | Bredde: 19.6Cm - Højde: 24.6Cm |
Genveje | Det Helt Vildt - BøgerKogebøger - Bøger |
Tags | Vildsvin, Jagt, Vildtkogebog, Vildt, Det' Helt Vildt, Bøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |