Beskrivelse
Perfekt tilberedt fasan - sådan gør du, når fasanen skal være saftig og mør.
Bogen indeholder kun opskrifter på fasan og viser i flotte billeder og gode beskrivelser, hvordan du får det optimale resultat med fasanen både til hverdagsretter og festmiddagen.
Omslagsillustrator: Peter Ramsgaard
Forord af: Jakob Ellemann-Jensen
Illustreret af: Christian Ramsgaard
Fotograf: Christian Ramsgaard
Fagredaktør: Christian Ramsgaard;Erik Schwærter
Yderligere information
Oprindelig titel | Det’ Helt Vildt - Fasan |
---|---|
Serie | Det Helt VildtKogebøger |
Forfatter(e) | Christian Ramsgaard Erik Schwærter |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Forlag | A5 Forlag |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788799395514 |
ISBN-10 | 8799395517 |
Indbinding | Hardback |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Sidetal | 164 |
Dimensioner | Bredde: 19.8Cm - Højde: 24.8Cm |
Genveje | Det Helt Vildt - BøgerKogebøger - Bøger |
Tags | Fasan, Vildt, Jagt, Det' Helt Vildt, Bøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |