Beskrivelse
En kogebog – kun med Råvildt
Endelig en kogebog, hvor alle opskrifter kun er råvildt, og alt handler om råvildt. Alle kødstykker på dyret bruges, alt fra kølle til tunge. Håndtering i køkkenet, udskæring og tilberedning beskrives så alle, både jægere og vildtelskere, får den perfekte middag til hverdagsmad og til den festlige vildtmiddag.
Forordet er skrevet af tidligere miljøminister Esben Lunde Larsen.
Omslagsgrafiker: wys.dk
Omslagsillustrator: wys.dk
Forord af: Esben Lunde Larsen
Illustreret af: Christian Ramsgaard
Tegnet af: Christian Ramsgaard
Fotograf: Christian Ramsgaard, Bo Nymann
Redaktør: Lene Pryds Jørgensen
Yderligere information
Serie | Det Helt VildtKogebøger |
---|---|
Forfatter(e) | Christian Ramsgaard Erik Schwærter |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Forlag | A5 Forlag |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788799395507 |
ISBN-10 | 8799395509 |
Indbinding | Hardback |
Udgave | 1 |
Oplag | 2 |
Sidetal | 172 |
Dimensioner | Bredde: 19.6Cm - Højde: 25Cm |
Genveje | Det Helt Vildt - BøgerKogebøger - Bøger |
Tags | Jagt, Kogebog, Råvildt, Vildt, Vildtkogebog, Det' Helt Vildt, Bøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |