Ali-Bab Gastronomisk Håndbog - Ali-Bab - Bog

5 anmeldelserIndbinding: Indbundetinfo
209,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 67.089 anmeldelser

Beskrivelse

En af kogebogslitteraturens uomtvistelige klassikere. Med sine godt 2.500 opskrifter inden for samtlige gastronomiens områder, kan den snarere karakteriseres som en madkunstens encyklopædi. Trods sit 1001-nat-agtige navn har Ali-Bab intet med Arabien at gøre. Hans rigtige navn var Henri Babinski (1869-1931), han var af polsk-fransk oprindelse, og i kraft af sin profession som mineingeniør rejste han over hele verden. Stærkt interesseret i madkunsten og litteraturen herom satte han sig for at skrive en bog, der skulle være mere end en almindelig kogebog.

Bogen tog mange år at skrive og blev i sin endelige form udgivet i Paris i 1919. Et værk baseret på den enkle sandhed, at god mad er bedre end dårlig.

"Det er usømmeligt at leve for at spise, men da det er nødvendigt at spise for at leve, bør vi opfylde denne pligt, som alle andre, med glæde og på den fornøjeligste måde" ~ Ali-Bab

Ny udgave med forord af James Price.

Yderligere information

SerieKogebøger
Forfatter(e)Ali-Bab
KategoriBøger
Genre(r)Mad Og Gastronomi
ForlagGyldendal
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
Vis mere

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Ali-Bab Gastronomisk Håndbog Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 5 anmeldelser
Bedøm produktet
Per Bryldt
Fed bog og pæn at se på. Kvaliteten er lidt til den skrabede side, så du skal nok ikke lige bruge den i køkkenet.
Men den er billig og den har en masse sjove og ret spændende opskrifter.
Hvis du kan lide at lave mad, så er det bare en bog du SKAL eje!
Velbekomme..
Peder W. Frandsen
Fin hjemmeside og fin sevice