Sushi - Hiroki Takemura - Bog

Indbinding: Indbundetinfo
169,95 kr
  • blockIkke på lager
  • scheduleLevering: 3-15 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 66.825 anmeldelser

Beskrivelse

Smag og teknik.

Bogen til sushi-fanatikere, der ikke vil nøjes med at spise sushi ude

Er du vild med sushi, men har du ikke tid til eller mulighed for at gå ud at spise så ofte? Eller foretrækker du bare at lave din mad selv? Så er Sushi - smag og teknik lige det, du mangler.

Med Sushi - smag og teknik i hånden kan selv begyndere finde ud af at lave sushi. Bogen forklarer, hvad man skal bruge af redskaber - og faktisk behøver man ikke særlig meget specialudstyr - og hvad der kræves af basale ingredienser. Der er grundlæggende opskrifter, f. eks. på hvordan man tilbereder sushi-ris, og det gennemgås trin for trin, hvordan man parterer og klargør fisk og skaldyr til sushi. Alle kapitler er gennemillustrerede med meget informative billeder, så det er næsten ikke til at blive i tvivl om noget.

Men hører du til dem, der altid har troet, at det måtte være meget svært at lave sushi, for det ser så kompliceret ud, når man ser en fin lille kunstnerisk pyntet rulle? Og er du stadig ikke helt overbevist om, at det er noget, du tør give dig i kast med? Så start med at lave din sushi på Tokyo-manér: Her fylder man blot risen i en lille skål og pynter med fisk og grøntsager efter ønske. Du skal hverken rulle eller presse maden, så nemmere kan det ikke blive.

Den sidste del af bogen fuldender din viden om sushi og gør dig til sushi-superspiser: Her gives råd om, hvordan sushi spises, hvad man skal drikke til, og hvad man kan servere, hvis man skal have gæster og stadig er sushi-nybegynder.

Oversat af: Lars Thomas

Fotograf: Ian O'Leary

Yderligere information

SerieKogebøger
Forfatter(e)Hiroki Takemura Kimiko Barber
KategoriBøger
Genre(r)Mad Og Gastronomi
ForlagGyldendal
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
Vis mere

Kundernes vurdering

Bedøm produktet