Stegt Flæsk Med Persillesovs - Trine Gregorius - Bog

2 anmeldelserIndbinding: Indbundetinfo
159,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 66.813 anmeldelser

Beskrivelse

Og alle de andre danske livretter.

Her er en bog med alle opskrifterne fra det danske køkken i sin mest rene og traditionelle udgave. Lige til at gå til! Med Stegt flæsk med persillesovs kan enhver gå bedstemor i bedene - med sikker succes. Vi spiser gerne mad fra alle verdensdele, og interessen for at lave eksotisk mad boomer. De fleste børn er fortrolige med pizza og pasta, chili con carne og curryretter fra Indien. Men hvad med det gamle danske køkken" Skal de ikke kende dem" De elskede retter, som dufter skønt af barndom og familiehøjtider, solfyldte somre og snedækkede vintre. Trine Gregorius har i sin charmerende og gennemillustrerede bog samlet en række af de mest traditionsrige og elskede retter - lige fra frikadeller og flæskesteg (med sprød svær) til citronfromage og stikkelsbærgrød. Der er forretter, hovedretter og desserter - og dertil opskrifter på tilbehøret, der sætter prikken over i'et.

Omslagsgrafiker: Lonnie Hamborg - Imperiet

Yderligere information

SerieKogebøger
Forfatter(e)Trine Gregorius
KategoriBøger
Genre(r)Mad Og Gastronomi
ForlagRosinante
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
Vis mere

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Stegt Flæsk Med Persillesovs Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser
Bedøm produktet
Jørgen Prenslev
Har lånt den utallige gange på biblioteket. Men havde nu behov for at have den permanent.
En super opskriftbog til det daglige danske køkken.
Villads Villadsen
Varen levede op til forventningen og blev leveret rettidigt