Januar Udsalg - se alle tilbud
close

Rogn - Ole G. Mouritsen - Bog

Indbinding: Indbundetinfo
249,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 66.381 anmeldelser

Beskrivelse

Meget mere end caviar.

Hvad er rogn, og hvordan kan vi bruge den i vores køkken på en bæredygtig måde med respekt for naturen og med fokus på smag, ikke mindst i det grønne køkken? Rogn er æg fra fisk, krebsdyr og bløddyr og spises både som en dagligdags, folkekær spise som torskerogn og er populær som sæsonvare som stenbiderrogn, men rogn er også en eftertragtet og dyr, gastronomisk delikatesse som caviar. Bogen Rogn illustrerer de forskellige anvendelser af mange slags rogn både ved klassiske og nyfortolkede retter såvel som helt nye tilberedninger. Den er blevet til som et samarbejde mellem en kok, Klavs Styrbæk, og en videnskabsmand, Ole G. Mouritsen, der sammen er gået i køkkenet for at blive klogere på rogn ved at smage sig frem, eksperimentere og udvise interesse for at kombinere nysgerrighed og viden med godt kokkehåndværk. Rogn, der er flot illustreret med fotografier af Jonas Drotner Mouritsen, henvender sig til et bredt publikum, som er interesseret i verden og den del af verden, vi spiser.

Omslagsgrafiker: Jonas Drotner Mouritsen

Tegnet af: Jonas Drotner Mouritsen

Fotograf: Jonas Drotner Mouritsen

Yderligere information

Forfatter(e)Ole G. Mouritsen Klavs Styrbæk
KategoriBøger
Genre(r)Mad Og Gastronomi
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
ISBN-139788702392012
ISBN-108702392012
Vis mere

Kundernes vurdering

Bedøm produktet