Beskrivelse
I Bordets glæder præsenteres temaet af Gerda Thastum Leffers efterfulgt af 10 artikler. Velkommen til bords!Indhold:
Forord v. Gerda Thastum Leffers (s. 7-13)
Martin Marchman Andersen: Smag og behag kan (ikke) diskuteres (s. 15-23)
Grethe F. Rostbøll: Man tager et Sølvfad (s. 25-32)
Anne Hjernøe: Køkkensamtaler og snak om mad (s. 33-45)
Klavs Styrbæk & Ole G. Mouritsen: Omsorg for smag (s. 47-58)
Ulla Høst: Hornfisk (s. 59-68)
Niels Birger Wamberg: Bord, dæk dig! (s. 69-104)
Anders Kjærsig: Til bords med Gustav Wied (s. 105-112)
Johs. Nørregaard Frandsen: Rødgrød i Grøfterne: H.C. Andersen og det poetiske bord (s. 113-126)
Elisabet Sinding: Emma Gad – jeg gider også! (s. 127-133)
Irina Bjørnø: Familiens hemmeligheder (s. 135-143)
Caroline Nyvang: Politikerens kogebog (s. 145-151)
Hanne Holm og Mogens Lykketoft: Klimavenlig menu på skype (s. 153-174)
product_stock_yes
product_offer_no
product_preorder_no
product_buyable_yes
product_group_bog
path__forside
path__bøger
path__studiebøger
path__mogenslykketoft
path__gretherostbøll
path__bordetsglæder
Vi samarbejder udelukkende med danske importører og leverandører, hvilket sikrer at alle vores produkter er originale og EU-godkendte.
Vi er i fuld gang med at samle de nødvendige sikkerhedsoplysninger for alle vores produkter. Hvis du har spørgsmål til GPSR, er du velkommen til at skrive til os på Z3BzckBndWNjYS5kaw== .
history 100 Dages Bytte- Og Returret
local_shipping Dansk Webshop - Hurtig Levering
shopping_bag Over 100.000 Produkter
Handelsbetingelser Persondatapolitik Cookies Sitemap