Beskrivelse
Lækker gæstemad med nemme små retter.
Lidt, men godt er ideen om et herligt gæstemåltid sammensat af små, lækre retter. Ved at bruge råvarer af god kvalitet og kombinere dem rigtigt kan du lave spændende retter, som giver behagelig mæthed med en overvægt af skønne smagsindtryk. André Spange Nabulsi gør på den måde op med forestillingen om, at et godt måltid er bygget op omkring en tung hovedret.
Et måltid kan fint bestå af flere små retter, og det behøver slet ikke at være svært. Bogens retter er kendetegnet ved, at de alle er nemme at lave – blandt andet fordi meget kan forberedes, inden gæsterne kommer. Bogen holder sig til retter med fisk, skaldyr og grøntsager, fordi en dejlig lethed samt mange delikate smage findes i det univers, men ønsker du kød, er det nemt selv at tilføje.
André Spange Nabulsi er uddannet kok og har mange erfaringer fra kokkeverdenen, som han rundhåndet deler ud af med et glimt i øjet. Desuden giver han gode ideer til, hvordan du på en nem og afslappet måde kan arrangere retterne smukt på tallerkenen for at fuldende oplevelsen af måltidet. Bogens retter, som også inkluderer snacks og desserter, kan sammensættes på kryds og tværs efter lyst og temperament. Der gives tillige forslag til færdige menuer opdelt efter lejligheder og årstider.
Om forfatteren André Spange Nabulsi er udlært kok på Restaurant Salt på Hotel Admiral i København i 2007. Han har arbejdet på en række finere restauranter i København og Nordsjælland og åbnede i 2011 Cafe André i Helsingør med et stærkt fokus på kager. Når André går i køkkenet, er det med en teoretisk tilgang til arbejdet og med respekt for det klassiske og interesse for det moderne. André har tidligere udgivet kagebogen Eventyrlige kager i 2016 i samarbejde med sin mor, Randi Nabulsi, syltebogen På glas og flasker i 2018, Cider og frugtvin om mikrobrygning i 2021 og Mocktails i 2023. Han afholder desuden kurser og foredrag og driver podcasten "Passion for mad".
Yderligere information
Serie | Kogebøger |
---|---|
Forfatter(e) | André Spange Nabulsi |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Forlag | Muusmann Forlag |
Udgivelsesdato | 14/03/2025 |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788794360999 |
ISBN-10 | 8794360999 |
Indbinding | Indbundet |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Sidetal | 200 |
Dimensioner | Bredde: 0.1Cm - Højde: 0.1Cm |
Genveje | Kogebøger - Bøger |
Tags | Kogebog, Opskrifter, Retter, Måltid, Gæstemad, Kvalitet, Mæthed, Smag, Fisk, Skaldyr, Grøntsager, Kogebøger, Lidt, Men Godt, Bøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |