Beskrivelse
Spis bitterstoffer fra kål og rodfrugter og slip for type 2-diabetes.
Her er bogen, der kan kurere type 2-diabetes!
Kålkogebogen er bygget på Danmarks store forskningsprojekt MAXVEG. Og forskningsresultaterne er klare: Kål og rodfrugter og især de bitre sorter indeholder fyto-kemikalier, der kan kurere type 2 diabetes og beskytter mod hjertekarsygdomme.
Derfor har forskerne og diabetesforeningen i samarbejde med gastronomen Per Madrup udviklet 60 sunde og lækre opskrifter, der giver dig:
Udover at få indsigt i den sundhedsmæssige effekt ved at spise kål og rodfrugter, så får du også et historisk perspektiv og viden om, hvordan du dyrker de gamle sorter. Hvilke bioaktive forbindelser der er i dem, og hvordan du lager og opbevarer grøntsager.
Så sæt dig til bordet og nyd de dejlige opskrifter og få indsigt i de mange veldokumenterede fakta.
Yderligere information
Oprindelig titel | Kål Kogebogen |
---|---|
Serie | DiabetesKogebøgerNytårsforsætter Fra GyldendalSund Kost Fra Gyldendal |
Forfatter(e) | Per Bendix Jeppesen Ulla Kidmose |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Forlag | Gyldendal |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788702298864 |
ISBN-10 | 8702298864 |
Indbinding | Indbundet |
Udgave | 1 |
Oplag | 4 |
Sidetal | 240 |
Dimensioner | Bredde: 18Cm - Højde: 25Cm |
Genveje | Diabetes - BøgerKogebøger - BøgerNytårsforsætter Fra Gyldendal - BøgerSund Kost Fra Gyldendal - Bøger |
Tags | Kål Kogebogen, Kålkogebogen, Bøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |