-8%

Kålkogebogen - Per Bendix Jeppesen - Bog

15 anmeldelserIndbinding: Indbundetinfo
219,95 kr239,95 kr
Du sparer 20,00 kr (8%)
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 67.130 anmeldelser

Beskrivelse

Spis bitterstoffer fra kål og rodfrugter og slip for type 2-diabetes.

Her er bogen, der kan kurere type 2-diabetes!

Kålkogebogen er bygget på Danmarks store forskningsprojekt MAXVEG. Og forskningsresultaterne er klare: Kål og rodfrugter og især de bitre sorter indeholder fyto-kemikalier, der kan kurere type 2 diabetes og beskytter mod hjertekarsygdomme.

Derfor har forskerne og diabetesforeningen i samarbejde med gastronomen Per Madrup udviklet 60 sunde og lækre opskrifter, der giver dig:

  • Stabilt blodsukker
  • Forbedrer din insulinfølsomhed
  • Sænker dit kolesteroltal
  • Fjerner de overflødige kilo
  • Kurerer type 2 diabetes U

Udover at få indsigt i den sundhedsmæssige effekt ved at spise kål og rodfrugter, så får du også et historisk perspektiv og viden om, hvordan du dyrker de gamle sorter. Hvilke bioaktive forbindelser der er i dem, og hvordan du lager og opbevarer grøntsager.

Så sæt dig til bordet og nyd de dejlige opskrifter og få indsigt i de mange veldokumenterede fakta.

Yderligere information

Oprindelig titelKål Kogebogen
SerieDiabetesKogebøgerNytårsforsætter Fra GyldendalSund Kost Fra Gyldendal
Forfatter(e)Per Bendix Jeppesen Ulla Kidmose
KategoriBøger
Genre(r)Mad Og Gastronomi
ForlagGyldendal
UdgivelsesdatoEr udgivet
Vis mere

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Kålkogebogen Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 15 anmeldelser
Bedøm produktet
Helle
Den skulle nok have heddet gulerodskogebogen eller bare rodfrugt-kogebogen, for så mange opskrifter med kål er der heller ikke - øv
Kim Lang
Gode forslag til retter med kål. Er blevet meget inspireret.
Yvonne Samsing
jeg er glad for jeg købte bogen om kål og fik indsigt i hvad der er godt at spise anbefaler gerne
Jutta Mehlsen
En dejlig bog, meget nem at bruge. Den er skrevet i et meget forståelig sprog.
Klaus Bjarner Pedersen
Spændende retter med nye anvendelsesmuligheder med kål, som jeg klart vil få stor glæde af. Jeg blev dog en lille smule skuffet over bogen da jeg havde forventet at en kogebog om kål primært var med vegetariske madopskrifter. Mange af retterne er desværre med kød, men jeg tror det vil være rimelig nemt at ændre de af dem til vegetariske udgaver.
Kira Rockell
Jeg lånte bogen på biblioteket og synes, den var så god, at jeg straks købte 3 eksemplarer. En til mig selv, en til min mor og en til min onkel. Jeg synes opskrifterne er lækre, sunde og med ingredienser, som er helt almindelige i en dansk husholdning. Kan kun anbefale denne kogebog. Jeg har allerede prøvet mange af opskrifterne.
Meggi
Fed bog. Nu er jeg en mand som ikke er helt vild med grønsager, men opskrifterne i denne bog går rent ind. Kan klart anbefales.
Ps: indeholder en del statistik fra undersøgelsen, men det er også god læsning.
Henriette
Gode opskrifter, let at læse. Kan også bruges som "slankebog " og av ikke diabetikere.
Chris
Gode opskrifter, nem at gå til. Interessant tekst.
Carsten Lundvang
En rigtig fin bog med mange gode opskrifter
den lever helt op til mine forventninger
Hanne Larsen
Så spændende og vigtig viden om kost og sundhed. Banebrydende