Januar Udsalg - se alle tilbud
close

Kål, Kartofler Og En Kold Kellerbier - Torben Kitaj - Bog

Indbinding: Hæftetinfo
189,95 kr
Forlagets pris 229,95 kr
Du sparer 40,00 kr (17%)
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 66.381 anmeldelser

Beskrivelse

Rejsen til det gode tyske måltid.

Fordommen om det tyske køkken er, at det kun består af pølser, wienerschnitzel og sauerkraut – og i øvrigt er usundt.

Men bordet med fordomme om tysk mad trænger til at blive ryddet af!

Kål, kartofler og en kold kellerbier er en gastronomisk rejsefører til Tyskland og handler om Tysklands mange andre velsmagende retter og de gode øl.

Det tyske køkken er varieret og funderet på lokale råvarer og traditioner og er langt hen ad vejen sundt og bæredygtigt.

Kål, kartofler og en kold kellerbier fortæller historien om, hvordan det er lykkedes at forfine det tyske køkken. Mesterkokken Tim Raue fra Berlin og mange andre tyske kokke har bidraget til bogen med deres originale opskrifter.

Om forfatterne
Christian Andersen er journalist og forfatter til bl. a. Den nøgne øl. Han er ølanmelder på Jyllands-Posten siden 2006 og har desuden rejst Tyskland tyndt i jagten på de gode øl, og det gør han stadig. Torben Kitaj er journalist og forfatter til bl. a. Berlinernes Berlin og 100 ting du ikke vidste om Tyskland og tyskerne. Tidligere udlandsredaktør og reporter på Tv-avisen med en stor forkærlighed for tysk samtidshistorie.

Yderligere information

SerieKogebøger
Forfatter(e)Torben Kitaj Christian Andersen
KategoriBøger
Genre(r)Mad Og Gastronomi
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
ISBN-139788793951624
Vis mere

Kundernes vurdering

Bedøm produktet