Beskrivelse
60 opskrifter på hjemmelavet japansk mad.
Japansk comfort food indeholder alle de lækreste retter fra det japanske køkken som tonkatsu, teriyaki, karaage, gyoza, yakisoba, katsosando og forskellige slags donburi – ris med topping. Det er mad, som er let at lave hjemme, med råvarer der er lette at skaffe og som passer godt til både hverdag og weekend. Og selvom retterne er enkle, så gør opskrifternes finish, at smagen bliver både autentisk og virkelig lækker.
Den japanske kok Saori Ichihara flyttede til Sverige for elleve år siden, og når hun får hjemve, laver hun japansk mad. I Japan har man ofte hjemmeversioner af restaurantmaden, og bogen her indeholder Saoris hjemmeopskrifter.Oversat af: Sigurd Toftdahl Terkelsen
Yderligere information
Serie | Kogebøger |
---|---|
Forfatter(e) | Saori Ichihara |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788743606680 |
ISBN-10 | 8743606687 |
Indbinding | Hardback |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Sidetal | 152 |
Dimensioner | Bredde: 19.8Cm - Højde: 24.7Cm |
Genveje | Kogebøger - Bøger |
Tags | Japansk Comfort Food, Bøger, Bog |