Beskrivelse
Grillbarsmad på kokkemanér. Umut og Frank lærer dig at fritere forårsruller og lave den perfekte bøfsandwich.
Flæskestegssandwich. Guldkebab. Jyske nachos. Parisertoast.
Nostalgiske ord, der bringer minder om eftermiddage i håndboldhallen og ture hjem med en god ven efter en aften i byen.
Kokkene Umut Sakarya og Frank Svärd driver til daglig Guldgrillen i Nansensgade i København, hvor de løfter grillbarsmad til det næste niveau. Den brune sovs over bøfsandwichen er hjemmelavet, og bearnaisen rører de selv. I Grillbaren lærer de dig at lave din egen grillbarsmenu – på kokkemanér.
Yderligere information
Serie | Kogebøger |
---|---|
Forfatter(e) | Umut Sakarya Frank Svärd |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788773390870 |
ISBN-10 | 8773390879 |
Indbinding | Indbundet |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Dimensioner | Bredde: 21.8Cm - Højde: 27.8Cm |
Genveje | Kogebøger - Bøger |
Tags | Fastfood, Take Away, Madlavning, Fast Food, Grillmad, Burger, Bøfsandwich, Pølsevogn, Kinagrill, Kogebog, Weekendmad, Umut, Grillbaren, Bøger, Bog |