Beskrivelse
Franske Vildtretter er en indføring i franske traditioner vedrørende tilberedning af vildt. Vildt spiller en væsentlig rolle i det franske køkken. Det gælder både fuglevildt som pattedyr.
Bogen indeholder i alt 89 opskrifter for 13 forskellige vildtarter, herunder alle de almindelige danske vildtarter. Opskrifterne er detaljerede og lige til at gå til. Der er for næsten alle opskrifterne forslag til anretning.
Endvidere er der for hver enkelt ret forslag til hvilken vin, der harmonerer med retten. Der er tale om forslag til områder og druetyper og ikke specifikke vine. Det gør det lettere for læseren at finde en passende vin.
Forfatteren har igennem mange år haft et tæt tilknytningsforhold til Frankrig og har tilbragt en betragtelig del af sin tid i landet. Utallige restaurantionsbesøg på alle niveauer er en af inspirationskilderne til denne bog.
Med udtalelse af den franske ambassadør i Danmark, S. Excellence Christophe Parisot
Med forord af Steen Andersen, Jagtmagasinet, DK4
Med vinforslag af Sommelier Martin Nordkvist
Omslagsgrafiker: Sara Clement
Forord af: Steen Andersen, Jagtmagasinet, DK4
Kommenteret af: Den franske ambassadør i Danmark
Yderligere information
Serie | Kogebøger |
---|---|
Forfatter(e) | Søren Anker Rasmussen |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788797419601 |
ISBN-10 | 8797419605 |
Indbinding | Hardback |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Sidetal | 224 |
Dimensioner | Bredde: 17.5Cm - Højde: 24.5Cm |
Genveje | Kogebøger - Bøger |
Tags | Gastronomiske Vildtretter, Fransk Inspirerede, Med Portionsanretningsbilleder, Vinforslag Til De Enkelte Retter, Indledning Af Den Franske Ambassadør I Danmark, Forord Af Steen Andersen Dk4, Vinforslag Af Sommelier Martin Nordkvist, Franske Vildtretter, Bøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |