Beskrivelse
Opskrifter fra de gode gamle dage.
En klassisk kogebog oprindeligt udgivet i 1868. Den indeholder 214 opskrifter på mange af de madretter som de fleste i dag har glemt at lave, men som i kraft af vor tilbagevenden til gamle dyder og sund dansk og nordisk mad er relevant igen.
Der er lækkerier som sago-suppe, sulevælling, bollemælk, oxesteg, klipfiskebudding, stegte lammehoveder og lobescowse. Men også opskrifter på kager, sovse, syltede bær og frugter og brød indgår.
Forord af: Inge Adriansen
Yderligere information
Serie | Kogebøger |
---|---|
Forfatter(e) | Strandbergs Strandberg |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788787200295 |
ISBN-10 | 8787200295 |
Indbinding | Hæftet |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Sidetal | 66 |
Dimensioner | Bredde: 11Cm - Højde: 15.5Cm |
Genveje | Kogebøger - Bøger |
Tags | Kogebog, Opskrifter, Sylte, Gryderetter, Stegeretter, Syltning, Bagning, Brød, Pølser, Budding, Øllebrød, Ærter, Bær, Syltebog, Bagebog, En Erfaren Huusmoders Kogebog, Bøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |