Øllets historie Fra år 8000 før vor tidsregning til i dag, med fokus på øl som kulturfænomen.
Øllets ingredienser Vand, malt, humle, gær og råfrugt. Rigt illustreret og detaljeret.
Øllets brygning Ølbrygning fra mæskning til lagring.
Øllets regioner Ølregionerne set ud fra deres betydning for udvikling af de forskellige øltyper.
Øllets typer Spontangærede, overgærede og undergærede øltyper i de forskellige regioner.
Sans dit øl Alle aspekter, der har at gøre med at nyde øl: Etiketter, flasker, fadøl og glas; Opskænkning, serveringstemperatur og omgivelsernes betydning; Øl og sanserne.
Øl og mad Øl i mad og øl til mad, tradition og fornyelse.
Vi samarbejder udelukkende med danske importører og leverandører, hvilket sikrer at alle vores produkter er originale og EU-godkendte.
Vi er i fuld gang med at samle de nødvendige sikkerhedsoplysninger for alle vores produkter. Hvis du har spørgsmål til GPSR, er du velkommen til at skrive til os på Z3BzckBndWNjYS5kaw==.