Beskrivelse
Med opskrifter på glemte øltyper.
Den rigt illustrerede bog fortæller om dansk humleavl, glemte maltsorter og udviklingen fra bonde- til industrisamfund fra 1850 til 1950 set i et ølhistorisk perspektiv. Simon Wrisberg gennemgår i denne bog en række originale og unikke danske ølsorter, der ikke tidligere er blevet beskrevet.
I bogen fortælles detaljeret, hvordan du selv kan brygge: Skibsøl, Bitterøl, Hvidtøl, gammeldags Pilsner, Dobbeltøl og Gammeltøl. Hvordan du skal gære og lagre øllet samt, hvordan du bedst serverer bryg fra tønde.
Yderligere information
Serie | Øl |
---|---|
Forfatter(e) | Simon Wrisberg |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788799644933 |
ISBN-10 | 9788799644 |
Indbinding | Hardback |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Sidetal | 160 |
Dimensioner | Bredde: 21.7Cm - Højde: 27.1Cm |
Genveje | Øl - Bøger |
Tags | Øl, Brygning, Ølhistorie, Ølsorter, Opskrifter, Gammeltøl, Skibsøl, Hvidtøl, Bitterøl, Dobbeltøl, Lagerøl, Pilsnerøl, Øllov, Tønder, Humle, Malt, Ølgør, Øltønde, Dansk Øl 1850, Bøger, Bog |