Beskrivelse
"Den gule dessertbog" - med undertitlen Hverdag og fest, indeholder omkring 300 opskrifter.
"Denne gule dessertbog" er en del af en serie fra Tørsleff om moderne dansk mad. Bogen giver anledning til at forsøge sig med de velkendte hjemmelavede buddinger, konfekt, koldskål, ris á la mande, æblekage, is - og de mere ukendte og næsten glemte dessert-varianter såsom souffleer, triflier, punch og geleer.
Der er mere end 300 gennemprøvede opskrifter til både hverdag og fest.
Tørsleffs Husmoder Service blev oprettet i 1939 med det formål at hjælpe danske husmødre med råd og vejledning om Tørsleffs produkter. Det viste sig hurtigt, at behovet for vejledning i alle husholdningsspørgsmål var stort, og især under besættelsen med vareknaphed var der en udbredt interesse for at lære nyt. Da bogen udkom første gang i 1939 kostede den 1 kr.
Yderligere information
Serie | KogebøgerKonfekt |
---|---|
Forfatter(e) | Tørsleffs Husmoder Service |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 5701009154583 |
Indbinding | Hæftet |
Udgave | 1 |
Oplag | 52 |
Sidetal | 127 |
Dimensioner | Bredde: 13.5Cm - Højde: 19.5Cm |
Genveje | Kogebøger - BøgerKonfekt - Bøger |
Tags | Den Gule Dessertbog, Bøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |