Black Week - se alle tilbud
close

Bager- Og Konditorbogen - Bog

1 anmeldelseIndbinding: Indbundetinfo
629,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • historyForlænget Returret Til 31. Januar
Fremragende - 65.363 anmeldelser

Beskrivelse

Bogen er inddelt i tre dele: Råvarer, Produktionsteknik og Produktkontrol, og indeholder ud over teorien opskrifter, anvisninger og gode råd. Den dækker hele spektret fra surdejsbrød over rullede deje og rørte og piskede masser til desserter, konditorarbejde og dekoration. I denne udgave er der ændret i bogens opbygning, så den er mere logisk, og der er rettet fejl.

Derudover indeholder 2. udgave mere om konditorarbejde - f. eks. ismejsling og karamelarbejde, opskrifterne er moderniseret, så der bl. a. nu er den del opskrifter med fuldkornsprodukter. Bogen indeholder også som noget nyt et afsnit om convenienceprodukter. Bager- og konditorbogen er indbundet og rigt illustreret med billeder af såvel råvarer som trin for trin-anvisninger og færdige produkter.

Find bogens ekstramateriale nederst på siden.

Indhold

Del 1: Råvarer, Korn, Enzymer, Fedtstoffer og olier, Hævemidler, Sukker og sødemidler, Æg, Kaffe, te, vine og spiritus, Krydderier, Mælk, Chokolade, Frugter, Nødder, Geleringsmidler, Maltprodukter, Tilsætningsstoffer og bagehjælpemidler

Del 2: Produktionsteknik, Brødproduktion, Rullede deje, Convenience produkter, Rørte og piskede masser, Kageproduktion, Halvfabrikata, Tørkager, Kransekagebagværk, Småkager og snitter, Flødekager og desserter, Flødeproduktion, Desserter, Konditori, Dekoration

Del 3: Produktkontrol, Kvalitet og kvalitetsstyring, Kalkulation, Produktudvikling/innovation, Produktkontrol - fysik og kemi i bageriet
Stikord

Forord
Bager- og konditorbogen udkommer nu i en gennemarbejdet og opdateret udgave.

En opdatering der er foretaget på grundlag af mange, værdifulde tilbagemeldinger fra skoler og virksomheder. Det hilser vi velkommen. Det er væsentligt, at lærebogsmaterialet til uddannelsen er af høj kvalitet, og at det er udarbejdet i samarbejde med skolerne. Bogen giver en appetitlig tilgang til det teoretiske stof, og man kan lære meget af den. Vi håber, at alle vil få glæde af bogen, og at den kommer til at stå på alle bageres og konditorers reol.

November 2015

Erik Jensen, Det faglige Fællesudvalg

Klaus Nielsen, Formand

Flemming Mogensen, Næstformand

Yderligere information

SerieBagebøger
Forfatter(e)Diverse
KategoriStudiebøger
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
ISBN-139788770825221
ISBN-10877082522X
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
65.363 anmeldelser

Det er et vigtigt princip hos Gucca.dk, at online handel skal være sikkert, hurtigt og billigt for dig.

Sikkerhed frem for alt

Sikkerheden er utrolig vigtig, når man handler på nettet, og vi vægter selvfølgelig sikkerheden højt. Vores Internet betalingsløsning er godkendt af NETS, hvilket fungerer som din garanti for sikkerheden bag din online betaling. Derfor er det at handle og betale hos os 100% sikkert.

Har du fortrudt købet, kan du altid returnere indenfor 100 dage

Lige meget hvad du køber hos Gucca.dk, har du altid 100 dages returret. Det betyder ganske enkelt, at såfremt du fortryder købet, eller af andre årsager alligevel ikke ønsker din vare, kan du returnere varen tilbage til os, og efterfølgende sørger vi for, at dine penge bliver sendt tilbage til dig. Før du sender returvaren tilbage, er det en en god ide, at tage kontakt til os først.

Sikker levering med lynets hast

Vi har den klare holdning, at det er meget vigtigt, at du modtager din vare sikkert og hurtigt. Indenfor 1-2 hverdage vil du få din vare leveret. Det eneste som kan udskyde leveringstiden, er, hvis den mod forventning ikke er på lager. Bemærk, at du ud for hver enkelt vare altid kan følge nuværende lagerstatus. I tvivl om leveringstid og/eller lagerstatus? Så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Betalingsmuligheder online

Hos Gucca.dk er der adskillige muligheder for betaling at vælge imellem. Der er frit valg blandt vores betalingsformer - du gør brug af den, der passer dig. Sikkerheden er den samme, uanset hvilken betalingsmetode du vælger. I vores FAQ finder du en oversigt over alle vores betalingsmuligheder. Bemærk at pengene først trækkes fra din bankkonto, når vi sender dit produkt.

Du har altid adgang til professionel assistance hos vores kundeservice

Skulle der opstå spørgsmål eller tvivl til Gucca.dk, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Du kan sende e-mail eller ringe til os på hverdage mellem kl. 10-15, og vi tager imod din henvendelse med et smil.

Følg din forsendelse hele vejen til din adresse

Når du handler hos Gucca, kan du efterfølgende se, hvor langt ordren er kommet. Når du gennemfører dit køb, kan du efterfølgende gå ind på din personlige ordreside. Fra din personlige ordreside kan du følge med i, hvor langt forsendelse er kommet. Når produktet er sendt fra vores lager og er på vej, får du en e-mail fra os.

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Bager- Og Konditorbogen Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse
Bedøm produktet
Anette Thomsen
Et must for en amatørbager