Beskrivelse
Mit navn er Yvon Lefeuvre. Jeg er født i Angers ved Loire Frankrig i 1960, hvor jeg fik min kokkeuddannelse på ”Le Vert d´Eau” en Michelin-stjerne restaurant i 1978. Derfra tog skæbnen mig videre på en gastronomisk rejse til Paris og senere til Danmark hvor jeg bosatte mig i sommeren 1980, og siden da? Ja, det er en lang historie som jeg har dokumenteret og som du kan læse om i min bog.
Mit mål med bogen er at formidle min tre vigtigste interesser som er at laver mad, tegne og skrive i et samle værk som arvestykke til min slægtninge og til alle madglade mennesker som beværter gæster, venner og familie.
Som noget nyt og meget utraditionelt har jeg skrevet bogen i hånden, på Dansk. I bogen har jeg noteret 750 opskrifter, lavet 480 tegninger og givet liv til mine erindringer. Hele arbejdet tog mig i ro og mag 4 år og projektet brugte jeg som Art Terapi efter en kræftsygdom i 2016, hvor min smagsløg blev beskadiget.
Gennem en læseværdig gastronomisk bog på 1200 sider vil jeg tage dig med ind i et helt nyt og unik madunivers, aldrig før set. Kom med på en kokkerejse med en særlig fokus på Loiredalen og med 4 årtiers fortællinger ønsker jeg at sprede inspiration og glæde i dit køkken med opskrifter og anekdoter fra komfuret.
Jeg vil give dig lyst til at bruge alle din sanser, din kreativitet og i form af gode måltider giver lykke videre.
Yderligere information
Serie | Kogebøger |
---|---|
Forfatter(e) | Lefeuvre Yvon |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788797385104 |
ISBN-10 | 8797385107 |
Indbinding | Indbundet |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Dimensioner | Bredde: 19Cm - Højde: 25.8Cm |
Genveje | Kogebøger - Bøger |
Tags | Smagserindringer, Bøger, Bog |