Januar Udsalg - se alle tilbud
close

Smagsbogen - Carsten Lunding - Bog

4 anmeldelserIndbinding: Indbundetinfo
169,95 kr
  • blockIkke på lager
  • scheduleLevering: 5-15 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 66.416 anmeldelser

Beskrivelse

Sådan smager du maden til.

Det perfekte måltid er velsmagende og kræver tilsmagning - en kunst, som alle kan lære med ganske få kneb. Tilsmagningen er en grundlov, alle måltider står på. Grundloven er en god balance mellem de fem grundsmage, dvs. det er de samme byggeklodser, der skal i brug til bankekød som til vegetarlasagne: Salt, surt, sødt, bittert, umami.

“UHMMM - DET SMAGER VEL NOK GODT!” Det er den bedste reaktion efter en tørn med indkøb og madlavning, når kæresten, børnene eller gæsterne spontant fryder sig over måltidet. Det giver energi til også at gå i køkkenet i morgen og måske ligefrem et nøk opad til selvtilliden. Rettens egen karakteristiske smag er én ting - tilsmagning er noget andet.

Tilsmagningen kræver et basislager, som kan bruges i mange retter og få den generelle smagsintensitet op. Ud over salt og peber kan det være sukker, sirupper, honning, ansjoser, chokolade, bouillon, fond i fryseren, creme fraiche, eddiker, vin og citron.

Kokken Carsten Lunding giver gode tips til, hvordan madens smagsunivers forbedres og bliver mere interessant. En uundværlig håndbog i køkkenet.

Omslagsgrafiker: Steen Frimodt

Omslagsillustrator: Gina Lorubbio

Illustreret af: Gina Lorubbio

Tegnet af: Gina Lorubbio

Redaktør: Ulla Koustrup

Yderligere information

Forfatter(e)Carsten Lunding
KategoriBøger
Genre(r)Mad Og Gastronomi
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
ISBN-139788793159587
ISBN-108793159587
Vis mere

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Smagsbogen Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 4 anmeldelser
Bedøm produktet
Jonna Elvin
Supergod bog siger min datter der fik den i julegave
JE
Jonna Elvin
Virkelig god og spændende bog.
JE
Randi Johansen
Jeg har ikke afprøvet det hele endnu
Lotte Mikkelsen
Rigtig fin bog der på en enkel og let forståelig måde indfører en i hvordan man kan lave lækker og velsmagende mad, samtidig er den illustreret med mange fine tegninger..