Januar Udsalg - se alle tilbud
close

Rom - Evig Mad Fra Den Evige Stad - Alfredo Tesio - Bog

1 anmeldelseIndbinding: Hardbackinfo
199,95 kr
Forlagets pris 249,95 kr
Du sparer 50,00 kr (20%)
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 66.349 anmeldelser

Beskrivelse

Om stolte traditioner, mad, mennesker og livet i den evige stad.
Helle og Alfredo Tesio tager læseren med på en opdagelsesrejse gennem det autentiske romerske køkken. De fortæller levende om råvarer, mad og passionerede mennesker på markeder, i specialbutikker, hos grønthandleren og bageren, i trattoriaer, osteriaer og på historiske restauranter, hvor også fortidens fortællinger og anekdoter skaber stemning.

Bogen er fuld af gode opskrifter og gennemgår på sin egen drømmende måde den mad, der er blevet spist i Rom igennem århundreder. Af oldtidens romere, Romerkirken, det jødiske samfund, de fattige, aristokraterne og romantikerne. Alt fører til den mad, som spises i dag i Rom, på osteriaer og i hjemmene, hvor der serveres ægte romersk mad, som følger hjertet, årstiderne og pengepungen.
Holder du af Rom og de gode, autentiske historier, vil du elske denne bog.

Om forfatterne Helle Tesio er uddannet kok. Hun har gennem en lang årrække levet i Rom, hvor hun bl. a. holder madkurser for danskere. Hun har sammen med sin mand, Alfredo Tesio, skrevet en række bøger om det italienske køkken.
Alfredo Tesio er journalist. Var gennem mange år DR-korrespondent i Rom. Han har skrevet en lang række bøger om Italien og italiensk madkultur. Er forfatter til Skandinaviens mest solgte turistbog om Rom, Turen går til Rom.

Yderligere information

Forfatter(e)Alfredo Tesio Helle Tesio
KategoriBøger
Genre(r)Mad Og Gastronomi
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
ISBN-139788794086950
ISBN-108794086950
Vis mere

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Rom - Evig Mad Fra Den Evige Stad Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse
Bedøm produktet
Torben Wendelboe
Inspirerende og indbydende bog om det romerske køkken med fine illustrationer, mange gode opskrifter samt spændende kulinarisk kulturhistorie. Holder hele vejen så super godt køb!!!