Beskrivelse
Nicolaj Møller Christiansen, der blev køkkenchef ved Treetop Restauranten på Munkebjerg Hotel i en alder af kun 23, viser i denne kogebog vejen til et univers af mad i verdensklasse, hvor eksklusive råvarer og unikke sanseindtryk er i højsædet.
Nicolaj Møller – Mit køkken er den unge køkkenchefs første kogebog, hvor han deler sine mest indtagende kreationer, der til stadighed vækker begejstring blandt kritikere og i kokkefagets rækker.
Bogen byder på mere end 30 smukt fotograferede luksusretter med forslag til anretning og er tilegnet både den erfarne kok og den kulinariske lystlæser, der nyder at få indblik i den moderne gastronomis hemmeligheder.
Omslagsgrafiker: Peter Palmqvist Skjøtt Poulsen
Omslagsillustrator: Loui Emil Andersen & Daniel Paarup
Forord af: Jens Peter Kolbeck & Kasper Hasse
Fotograf: Jesper Rais
Yderligere information
Serie | Kogebøger |
---|---|
Forfatter(e) | Nicolaj Møller |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788771714944 |
ISBN-10 | 8771714944 |
Indbinding | Hardback |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Sidetal | 180 |
Dimensioner | Bredde: 23.2Cm - Højde: 32.2Cm |
Genveje | Kogebøger - Bøger |
Tags | Nicolaj Møller, Bøger, Bog |