Beskrivelse
I de senere år er der sket noget i Grækenland: En ny generation af kokke laver enkle og vidunderlige retter med større indsigt i råvarernes produktion, men uden at miste den græske identitet.
Det er præcis den slags opskrifter, som bogen her indeholder. Fra klassikere som græsk salat, moussaka og stifádo til retter, som ikke er kendte uden for Grækenland. Som ostefyldte, sammenlagte pitabrød fra Kreta, den mest chokoladefyldte af alle chokoladekager og giouvétsi – en gryderet med oksekød og den lille risformede pasta orzo.Oversat af: Sigurd Toftdahl Terkelsen
Yderligere information
Oprindelig titel | Grekisk Mat |
---|---|
Serie | Kogebøger |
Forfatter(e) | Sara Berg |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788743605607 |
ISBN-10 | 8743605605 |
Indbinding | Hardback |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Sidetal | 174 |
Dimensioner | Bredde: 19.6Cm - Højde: 24.7Cm |
Genveje | Kogebøger - Bøger |
Tags | Græsk Mad, Bøger, Bog |