Beskrivelse
"DEN MAD VI SPISER" er en ny kogebog med smuk, smagfuld og sanselig mad, som kan laves derhjemme eller spises med gæster. Det er simple opskrifter, med smæk på smagene.
Thai chiliolie, labneh balls, sojaæggeblomme med ris og smørdampede svampe, syrlige rosenkål i knoldsellerispuré, wontonsuppe med friteret hvidløg, sommer ribollita, mexikansk bønnestew og mange flere.
Grøntsagerne er måltidets vigtigste spiller, men kødet får lov at være med til specielle lejligheder. Det er sådan mange af os spiser og laver mad, grøntsagerne er hovedrollen, men der er ingen dogmer. Det er den mad vi spiser.
Helene Forchhammer er vokset op i kollektivet Fabrikken på Christiania og har fra en alder af 13 år jævnligt lavet aftensmad til kollektivets 14 beboere. Hun er uddannet madkundskabslærer og står bag den populære madblog Eatrealbereal.
Yderligere information
Serie | Kogebøger |
---|---|
Forfatter(e) | Helene Forchhammer |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788773391907 |
ISBN-10 | 8773391905 |
Indbinding | Hæftet |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Sidetal | 224 |
Dimensioner | Bredde: 20Cm - Højde: 25.2Cm |
Genveje | Kogebøger - Bøger |
Tags | Vegetarisk, Vegansk, To Sultne Piger, Eatrealbereal, Moderne Mad, Kogebog, Ramen, Unge Mad, Den Mad Vi Spiser, Bøger, Bog |