Beskrivelse
Endnu en uundværlig kogebog fra Jamie Oliver.
Med 5 ingredienser: Middelhavsmad bliver det ikke nemmere at lave lækre og velsmagende retter, der emmer af Middelhavets sol og varme. Med over 120 opskrifter med kun 5 ingredienser udover de 5 basisvarer (olivenolie, ekstra jomfru olivenolie, rød vineddike, havsalt og sort peber) i hver, får du et udvalg af hverdags- og gæstemad både med og uden kød, med skemaer over næringsindhold og ekstra simple fremgangsmåder. Fra salater til seafood og søde desserter, handler det om kvalitet og stor smag i så få ingredienser som muligt, så både nybegynderen og stjernekokken kan bringe Middelhavet hjem i hverdagskøkkenet.
Oversat af: Ninna Brenøe
Yderligere information
Oprindelig titel | 5 Ingredients Mediterranean |
---|---|
Serie | Jamie OliverKogebøger |
Forfatter(e) | Jamie Oliver |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788727063706 |
ISBN-10 | 8727063704 |
Indbinding | Indbundet |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Sidetal | 320 |
Dimensioner | Bredde: 19.9Cm - Højde: 25.6Cm |
Genveje | Jamie Oliver - BøgerKogebøger - Bøger |
Tags | 120 Opskrifter, Gode Råvarer, Masser Af Smag, Sol, Varme, Olivenolie, Ekstra Jomfru Olivenolie, Vineddike, Kød, Vegetarisk, Salat, Seafood, Desserter, &Nbsp, 5 Ingredienser Middelhavsmad, Bøger, Bog |