Beskrivelse
Sorter der smager.
Maren Korsgaard, ekspert i frugt og bær og forsker på Pometet, gennemgår de mange græskar-sorter, der kan dyrkes i Danmark. Græskar og squash udmærker sig ikke blot ved deres varierende former, men også ved deres forskelligartede smag, tekstur, næringsindhold, vitaminer og sundhedsfremmende stoffer. Som de andre af Koustrups have-mad-bøger er cirka halvdelen af bogen opskrifter. Her anvendes græskar til supper, hovedretter, tilbehør, desserter, bagværk og syltning.
Bogen er illustreret med nye, i høj grad spiselige akvareller af Kirsten Tind og med lækre madfotos af Bjarni Jacobsen.
En oplagt værtindegave til Halloween - og alle andre tidspunkter. Som bekendt er græskar køkkenhavens frodigste plante, som man altid mangler ideer til at anvende frugten af.
Omslagsgrafiker: Lars Møller Nielsen
Omslagsillustrator: Kirsten Tind
Redaktør: Ulla Koustrup
Yderligere information
Serie | HalloweenKogebøger |
---|---|
Forfatter(e) | Maren Korsgaard |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788793159044 |
ISBN-10 | 8793159048 |
Indbinding | Indbundet |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Sidetal | 128 |
Dimensioner | Bredde: 21.5Cm - Højde: 25.8Cm |
Genveje | Halloween - BøgerKogebøger - Bøger |
Tags | Squach, Halloween, Smagen Af Græskar, Bøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |