Beskrivelse
En frisk smag.
Myntete, myntekager, myntefrikaldeller…
Mynte er in. Mynte har længe været kendt og elsket både som krydderurt og som lægeplante, men især i de senere år har den gastronomiske verden taget de mange sorter til sig, og i denne lille bog er over 20 opskrifter fra både det søde og det salte køkken samt opskrifter på drinks og urtete.
Forfatterne Nielsen & Nielsen, der driver økologisk krydderurtegartneri og har mynte som speciale, fortæller også om myntens historie, giver indblik i botanikken og gode råd om dyrkning og høst. Her beskrives desuden de mange spændende myntevarianter, der findes, og som vi kan dyrke, nyde og glæde os over.
Kokken Nikolaj Kirk har skrevet forord og udarbejdet en mynteopskrift specielt til bogen.
Kirsten Tind har malet de mange smukke mynte-akvareller.
Omslagsgrafiker: Steen Frimodt
Omslagsillustrator: Kirsten Tind
Forord af: Nikolaj Kirk
Tegnet af: Kirsten Tind
Fotograf: Ulla Koustrup m.fl.
Redaktør: Ulla Koustrup
Yderligere information
Forfatter(e) | Nielsen |
---|---|
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788793159679 |
ISBN-10 | 8793159676 |
Indbinding | Indbundet |
Udgave | 2 |
Oplag | 1 |
Sidetal | 96 |
Dimensioner | Bredde: 13Cm - Højde: 17.4Cm |
Tags | Mynter, Krusemynte, Pebermynte, Myntete, Mojito, Kærnemælksfromage Med Mynte, Myntekiks, Lammegryde, Keftedes, Mynteburger, Fiskefrikadeller, Kammuslinger, Hemingwaymynte, Lægeplante, Duftplante, Mynte, Bøger, Bog |