Beskrivelse
Gastro Odense serverer et portræt af den odenseanske gastroelite og deres fødevareleverandører. Restaurantørerne fra Aro, Bacchus, HOS, Sortebro Kro og Vår fortæller om filosofien bag deres kokkekunst og deler et særligt udvalg af opskrifter fra hver restaurant.
I denne bog hylder vi også folkene bag råvarerne, og vi besøger Brugbar, Permaurt, Knabegaarden, Kildegaard og Palleshavegaard, der får en del af æren for succesen i de sublime køkkener.
Gastro Odense er en mundvandsdrivende bog om køkkenfilosofier, kulinariske fundamenter og kunsten at gå på restaurant.
Fotograf: Daniel Buchwald
Redaktør: Rikke Helweg
Yderligere information
Oprindelig titel | Gastroodense |
---|---|
Serie | Kogebøger |
Forfatter(e) | John Rendboe Daniel Buchwald |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788794456913 |
ISBN-10 | 8794456917 |
Indbinding | Hardback |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Sidetal | 263 |
Dimensioner | Bredde: 21Cm - Højde: 21Cm |
Genveje | Kogebøger - Bøger |
Tags | Gastro Odense, Bøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |