Beskrivelse
125 enkle opskrifter trin-for-trin.
Opskrifterne i bogen er fordelt efter de situationer, man typisk står i, når man skal lave mad: Når det skal gå hurtigt, når der kommer gæster, når du vil have noget sundt efter træningen, når både køleskabet og kontoen er ved at være tomme ...
Der er både klassikere som boller i karry, minestronesuppe og pizza, masser af lækkert tilbehør og vegetariske retter som pasta med græskar, risotto og tærte med rødbede og gedeost, og søde sager som citronroulade med hindbær, banan-ispinde og cookies. Skønne fotos viser, hvordan du måler og vejer råvarerne, hvilke basisredskaber, som er gode at have i køkkenet, og hvilke basisråvarer, du kan have på lager, så du altid kan lave en enkel ret.
Så hvad enten du lige er flyttet hjemmefra eller af andre årsager er ny i køkkenet, er der altid hjælp at hente i denne begynderbibel. Bogen er en samlet udgave af MAD FOR BEGYNDERE – 52 ENKLE OPSKRIFTER TRIN- FOR-TRIN og MAD FOR BEGYNDERE – MERE GRØNT.
Omslagsgrafiker: Linn Grubbström
Fagredaktør: Hanne Rask
Yderligere information
Serie | Kogebøger |
---|---|
Forfatter(e) | Jacob Damgaard Linn Grubbström Linn Grubbström Med Jacob Damgaard |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Forlag | Strandberg Publishing |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788793604018 |
ISBN-10 | 8793604017 |
Indbinding | Indbundet |
Udgave | 1 |
Oplag | 4 |
Sidetal | 320 |
Dimensioner | Bredde: 20Cm - Højde: 24Cm |
Genveje | Kogebøger - Bøger |
Tags | Den Store Mad For Begyndere, Bøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |