Beskrivelse
Vidste du, at vores mad og drikke udleder mere CO2 end alle biler i Danmark? Og at hver dansker i gennemsnit smider 47 kg mad ud om året?
Her i bogen kan du læse om, hvordan madspild og køernes prutter og bøvser påvirker kloden. Hvordan man kan få kikærter til at smage godt. Og hvorfor det er en god ide at spise meget frugt og grønt.
Med viden, tips og lette opskrifter inspirerer bogen dig til, hvordan dine madvaner kan gøre en forskel – én mundfuld ad gangen!
Prøv bønnebrownies, lav dine egne klimakys og sprøde chips, eller sæt fut i dit vand med sjove smage.
Målgruppe fra 10 år
Fotos og illustrationer i farver
Omslagsgrafiker: Kamilla Voss Asmussen
Fagredaktør: Tanja Rohini Bisgaard
Yderligere information
Serie | Fakta KlodebøgerKlimakrisenKlodebøgerKogebøgerMadspild |
---|---|
Forfatter(e) | Anne Erica Larsen |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Fagbøger |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788794569750 |
ISBN-10 | 8794569754 |
Indbinding | Hardback |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Sidetal | 77 |
Dimensioner | Bredde: 17.5Cm - Højde: 24.7Cm |
Genveje | Fakta Klodebøger - BøgerKlimakrisen - BøgerKlodebøger - BøgerKogebøger - BøgerMadspild - Bøger |
Tags | Klima, Miljø, Bæredygtighed, Mad, Opskrifter, Klimaaftryk, Vores Mad Og Klimaet, Bøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |