Januar Udsalg - se alle tilbud
close

Skræl Er Ikke Skrald - Michael Folman Jensen - Bog

3 anmeldelserIndbinding: Paperbackinfo
159,95 kr
Forlagets pris 199,95 kr
Du sparer 40,00 kr (20%)
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 66.398 anmeldelser

Beskrivelse

Brug hele råvaren og undgå madspild.

I Danmark smider vi hvert år 700.000 ton mad ud, som kunne være spist. Madspild er et emne, som har både politikeres og forbrugeres bevågenhed – vi ved godt, at vi smider alt for mange madrester ud, men muligheden for at udnytte råvarernes potentiale er langt større, end vi lige tror. Det gælder om at bruge sin fantasi, og med denne bog i hånden er man godt i gang.
Som det naturligste i verden smider vi kartoffelskræller, æbleskrog og appelsin­skræller ud, for “det kan jo ikke bruges til noget”. Men der må vi tro om, for vores køkkenaffald indeholder mange muligheder for velsmagende retter fulde af næring. Kartoffelskrællerne kan forvandles til de lækreste chips, æbleskrogene bliver til chutney og citrusskrællerne til den fineste marmelade.
Bogen bringer en lang række inspirerende opskrifter på, hvordan vi kan udnytte vores såkaldte affald i køkkenet. Minimering af madspild er sund fornuft for både økonomien og miljøet, men også for vores helbred. For netop i skræller og grove blade findes de mange vitaminer og stoffer med antiinflammatorisk virkning, som er så gavnlige for os.
Bogen er for enhver, der ønsker renere mad og bedre udnyttelse af ressourcerne på den helt grundlæggende og enkle måde. De fleste vil blive overrasket over, hvor langt man kan komme med det, man ellers blot ville kassere.
Om forfatteren Michael Folman Jensen er faglært kok i 1982. Derefter uddannet fra École Hotellière i Lausanne, Schweiz. Siden 2008 køkkenchef på Københavns Rådhus. Igennem 20 år har han været med til at åbne 5-stjernede hoteller i seks forskellige lande med op til 250 ansatte under sig, og han har modtaget flere priser for sit arbejde herhjemme.
Er desuden kostvejleder, spinning- og crossfit-instruktør samt holder oplæg omkring økologi og madspild og fungerer som oplægsholder og censor på den nye food-koordinator-uddannelse på Hotel- og Restaurantskolen.

Yderligere information

SerieMadspild
Forfatter(e)Michael Folman Jensen
KategoriBøger
Genre(r)Mad Og Gastronomi
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
ISBN-139788793430181
Vis mere

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Skræl Er Ikke Skrald Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 3 anmeldelser
Bedøm produktet
Eva Langkjær
Jeg købte 3 stk!
En til mig selv og 2 til gaver. Jeg synes dyner SÅ inspirerende og bruger den daglig. Det synes gavemodtagerne også.
Anonym
Bogen er en hjælp til at minimere affald
Forsendelsen fungerer perfekt
Mødecenter Odense
genial bog når man vil reducere sit affald. Og forny sig, for der er mange sjove opskrifter i. let at gå til