Beskrivelse
Få alle Michelle Kristensens tricks til lækre cremede is i ismaskinen samt forfriskende isbarer og fine ispinde.
Ismaskinen er det helt store gavehit i julen 2024, men hvorfor nøjes med de klassiske usunde isopskrifter, når du sagtens kan skabe sundere isvaner derhjemme? Kunsten at lave sund is er at bruge naturlige ingredienser som friske frugter, yoghurt og nødder og nedsætte mængden af tilsat sukker.
I bogens indledende afsnit får du bl. a. råd om brug af ismaskine, tips om tilbehør samt de vigtigste teknikker til at lave is med naturlige sødemidler som banan, dadler, mango, kokos-og mandelmælk. Is, der ikke kun smager godt, men som også kan serveres for både børn og voksne med god samvittighed.
I Michelle Kristensens isunivers er der masser af velsmagende varianter af sundere sorbet, mælkeis, smoothiebowls og frugtis, men der er også plads til nogle fløde- og sukkerholdige istyper. Så uanset, om man vil imponere gæsterne med hjemmelavet is til dessert eller forkæle familien med sundere ispinde på en varm sommerdag, er denne bog den perfekte guide til smukke serveringer, der smager fantastisk.
Yderligere information
Forfatter(e) | Michelle Kristensen |
---|---|
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Udgivelsesdato | 06/05/2025 |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788740018134 |
ISBN-10 | 8740018130 |
Indbinding | Indbundet |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Sidetal | 120 |
Tags | Sund Is, Bøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |