Beskrivelse
Små retter med stor smag.
Bogen her indeholder en lang række velsmagende og flotte snacks til forskellige lejligheder – som hors d’oeuvre, mellemmåltid, forret, dessert eller til receptionen. Med vægt på en elegant anretning fører kok Brian Pedersen, kendt fra diverse michelinrestauranter, dig nænsomt ind i gourmetverdenen med små bidder, der ikke er svære at lave for dig, som er velbevandret i et køkken, nysgerrig, og som gerne vil imponere med serveringer, der kræser for alle sanser.
De fleste af anretningerne i bogen har været serveret på gourmet- og michelinrestauranter. Med nogle få æstetiske greb og et helt gennemsnitligt udstyret køkken kan du trylle din madlavning op i en helt anden liga.
Hvad end dine gæster er vegetarer eller kødspisere, til sødt eller surt, vil de føle, at de bliver trakteret med mad, der er en konge værdig.
Fotograf: Jesper Rais
Redaktør: Asger Nørkær Nielsen
Yderligere information
Forfatter(e) | Brian Pedersen |
---|---|
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Forlag | Dreamlitt |
Udgivelsesdato | 22/05/2025 |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788771715491 |
ISBN-10 | 8771715495 |
Indbinding | Hardback |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Sidetal | 172 |
Dimensioner | Bredde: 19Cm - Højde: 27Cm |
Tags | Snacks, Bøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |