Beskrivelse
Klinisk ernæring fokuserer på ernæring til syge mennesker. Det er velkendt, at mange sygdomme påvirker patienternes evne til at spise og drikke, hvilket kan få alvorlige konsekvenser for sygdommens forløb og for den enkelte.
Forskning har bragt ny viden om ernæringsterapi, hvordan og hvornår intervention er hensigtsmæssig og nødvendig. Klinisk ernæring henvender sig til læger, medicinstuderende, kliniske diætister og sygeplejersker.
Bogen er inddelt i overskuelige kapitler og udformet, så den både kan anvendes som lærebog og som håndbog i det daglige kliniske arbejde.
Yderligere information
Forfatter(e) | Kjeld Hermansen Christian Mølgaard Kim Fleischer Michaelsen Bjørn Richelsen Henrik Højgaard Rasmussen Anne Marie Beck Jens Kondrup Bent Winding Deleuran Hans Ibsen Ib Hessov Jens Frederik Dahlerup Johan Heugh Wandall Kristian Stengaard-Pedersen Mette Borre Ole Færgeman Ole Hamberg Peter Skøtt Lars Hyldstrup Vibeke Brix Christensen Mette Holst Marianne Hertz Palle Bekker Jeppesen Lene Holm Jakobsen Olle Ljungqvist Jørgen Wiis Martin Bach Jensen Tommy Cederholm Bent Raungaard Niels Kristian Aagaard Hendrik Von Arenstorff Vilstrup Per Ramløv Ivarsen |
---|---|
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Krop Og Sind |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788762809840 |
ISBN-10 | 8762809840 |
Indbinding | Hæftet |
Udgave | 5 |
Oplag | 3 |
Sidetal | 368 |
Dimensioner | Bredde: 17.1Cm - Højde: 24.6Cm |
Tags | Klinisk Ernæring, Diæt, Ernæring, Sygdom, Klinisk Ernæring, Bøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |