I det moderne videnssamfund er hjernen på konstant arbejde. De fleste af os jonglerer i et stigende tidspres mellem arbejds- og familieliv, sociale medier, venner og fritidsinteresser m. m. Vi bruger hjernen hele tiden, endda også i de stunder, hvor der før var naturlige ’hjerne-pauser’.
En hjernerystelse er ikke kun en fysisk hindring i ens liv, det er også en omstilling psykisk og eksistentielt. Den hjernerystede er tvunget til markant at ændre livsstil og kun langsomt integrere sig i det vante igen. Nogle oplever senfølger og bliver nødt til at prioritere anderledes i endnu længere tid.
Bogen præsenterer den faglige viden, der eksisterer på området. Den forklarer, hvad en hjernerystelse gør ved krop, følelsesliv, nervesystem og kognitive evner. Den er opbygget i forskellige dele, som kan læses, alt efter om du har slået hovedet for nylig, eller det er længere tid siden. På den måde får du netop den viden, du har brug for.
Bogen er ret god info når man har hjernerystelse. Kan kun anbefale den.
★★★★★
Camilla Jacobsen
En virkelig brugbar bog som giver stort indblik i kompleksiteten omkring hjernerystelse og som kan bruges som støtte igennem de forskellige faser.
Som pårørende især er den fantastisk som opslags værk
★★★★★
Hannah Salsbury
En fremragende bog. Overskuelig. Vigtig information om hjernerystelse, på flere niveauer.
Både fagligt og menneskeligt.
Absolut anbefalelsesværdig, dels når du selv har haft hjernerystelse, er pårørende eller fagperson.
★★★★★
Karina Christensen
Fantastisk bog
★★★★★
Jane Rasmussen
min datter havde fået en stor hjernerystelse. og havde købt lydbånd men ønskede at få bogen for så kunne man gå tilbage og læse hvis man ikke huskede så godt.
en stor hjælp med bogen