20 Sjældne Og Truede Dyrearter - Og Hvordan De Tilberedes - Finn Lykke Schmidt - Bog

5 anmeldelserIndbinding: Indbundetinfo
129,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 67.049 anmeldelser

Beskrivelse

En kogebog til dig, der er interesseret i at lave god, lækker og utraditionel mad og servere noget helt ekstraordinært for dine gæster. Med rigt mål af både humor og sarkasme får du her gourmetopskrifter på alt fra babygiraf til koala.

Sjældne og truede arter er svære at finde, da der er få eksemplarer tilbage i verden, og det er normalt forbudt at fange og spise dem. Hvis du alligevel formår at få fat på dem, garanterer vi til gengæld en unik spiseoplevelse for dig og dine gæster. Hvis du ikke får fat i de truede arter, kan retterne tilberedes med andre dyr, der til gengæld er meget nemme at finde.

Disse dyr er meget almindelige, og selvom de måske ikke forstår, hvorfor de skal dø, bare fordi de findes i enorme antal, er de helt lovlige at anskaffe og kan købes i enhver slagterbutik eller supermarked. Du behøver ikke at se, hvordan de lever, eller hvordan de fanges og aflives, så du kan nyde din madlavning og servere dit måltid med ren samvittighed.

Illustrationer af Tove Julskjær Opskrifter af Louise Visfeldt

Illustreret af: Tone Julskjær

Yderligere information

SerieKogebøger
Forfatter(e)Finn Lykke Schmidt
KategoriBøger
Genre(r)Humor
ForlagKlim
UdgivelsesdatoEr udgivet 13/10/2021
SprogDansk
Vis mere

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt 20 Sjældne Og Truede Dyrearter - Og Hvordan De Tilberedes Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 5 anmeldelser
Bedøm produktet
Louis "jæger"
Sort humor og satire når det er bedst. Får mig til at tænke, og det er jo farligt ;)
Lone
Fremragende illustrationer til en kreativ kogebog. Eneste kritik punkt er at nogle af ingredienserne (udover de truede dyrearter) ikke kan købes i almindelige supermarkeder
Jens Bits Brock
Jeg er inkarneret jæger, og jeg elsker at skyde og spise dyr. Denne kogebog får mig imidlertid til at overveje, om jeg fremover skal fortsætte af det spor. Tak for overvejelsen Filouto - chef kok.
Kirsten Skobo Jensen
Køb den da til de mange, som du VED er trætte af alt det der overdrevne politiske korrekte.
Og så har den bog faktisk hjertet på det rigtige sted - når man læser rigtigt efter.
birgit skovsen
SÅ sjovt, og SÅ politisk (u)korrekt.