Beskrivelse
Vinen til maden er Berlingske Tidendes mad- og vinskribent Søren Franks bud på, hvordan man matcher vin og mad, så begge dele kommer bedst til udtryk og den samlede oplevelse bliver så harmonisk som muligt - det lykkelige ægteskab mellem vin og mad.
Forfatteren gennemgår først vinens smagselementer og de overordnede retningslinjer for, hvad der passer sammen. Dernæst følger i bogens hoveddel en gennemgang af råvarer og retter med gode råd om, hvilke vine som egner sig til. Alle de almindeligt kendte råvarer er der - og en hel del af de mere sjældne og eksotiske. Retterne spænder fra det dagligdags med frikadeller og brun sovs til det mere eksklusive.
Yderligere information
Serie | Vin |
---|---|
Forfatter(e) | Søren Frank |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788756792530 |
ISBN-10 | 8756792530 |
Indbinding | Indbundet |
Udgave | 2 |
Oplag | 12 |
Sidetal | 248 |
Dimensioner | Bredde: 19.5Cm - Højde: 25.7Cm |
Genveje | Vin - Bøger |
Tags | Vin, Mad, Vinen Til Maden, Bøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |