Beskrivelse
- på danske bær og frugter.
Bogen er en opslagsbog om fremstilling af vin. Den giver svar på alle de spørgsmål, der kan dukke op undervejs, hvad enten det gælder fremstillingen hvide, rosé, røde eller hedvine, cider, mjød eller mousserende vine, valg af redskaber, frugtsorter, måling af alkoholprocenter, sød- eller tørhedsgrad og meget andet.
Omslagsgrafiker: Ole Morten Nygård
Yderligere information
Serie | Vin |
---|---|
Forfatter(e) | Anita Holmen Lis Poulsen |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788702175981 |
ISBN-10 | 8702175981 |
Indbinding | Indbundet |
Udgave | 3 |
Oplag | 4 |
Sidetal | 164 |
Dimensioner | Bredde: 17.9Cm - Højde: 24.7Cm |
Genveje | Vin - Bøger |
Tags | Håndbog I Vinfremstilling På Danske Bær Og Frugter, Bøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |