Januar Udsalget slutter snart
close

Håndbog I Vinfremstilling På Danske Bær Og Frugter - Anita Holmen - Bog

1 anmeldelseIndbinding: Indbundetinfo
209,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 66.773 anmeldelser

Beskrivelse

- på danske bær og frugter.

Bogen er en opslagsbog om fremstilling af vin. Den giver svar på alle de spørgsmål, der kan dukke op undervejs, hvad enten det gælder fremstillingen hvide, rosé, røde eller hedvine, cider, mjød eller mousserende vine, valg af redskaber, frugtsorter, måling af alkoholprocenter, sød- eller tørhedsgrad og meget andet.

Omslagsgrafiker: Ole Morten Nygård

Yderligere information

SerieVin
Forfatter(e)Anita Holmen Lis Poulsen
KategoriBøger
Genre(r)Mad Og Gastronomi
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
ISBN-139788702175981
Vis mere

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Håndbog I Vinfremstilling På Danske Bær Og Frugter Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse
Bedøm produktet
Camilla Wils
Alt gik efter bogen ;) Så mine varme anbefalinger herfra