Beskrivelse
Lærebog for kok, smørrebrødsjomfru og cater.
Gastronom – lærebog for kok, smørrebrød og catering er fagets bog. Den følger bekendtgørelsen og lægger vægt på råvarekendskab, tilberedningsmetoder, anretning og teknikker til fx at udbene kød, udskære grøntsager og klare supper. Alt sammen rigt illustreret. Bogen indeholder desuden en stor opskriftsamling, som suppleres med opskrifter. praxis.dk, hvor alle bogens samt mange flere opskrifter ligger – lige til at skrive ud.
I denne udgave er der kommet et øget fokus på kød som råvare, og opskrifterne på retter med kød er også fornyet og er til 2 couverter. Bogen er gennemskrevet og revideret. Dertil har den fået helt nyt layout, og der er indsat mange nye billedserier af retter.
Ekstramateriale
Gå ind på praxis.dk for at komme til bogens ekstramateriale. Her finder du en stor opskriftssamling inklusive dem fra bogen. Desuden er der også ekstramateriale som fx dansk-fransk/fransk-dansk ordbog og supplerende materiale til undervisningen. Adgang til ekstramaterialet kræver aktiveringskode, som du finder i bogen.
Yderligere information
Forfatter(e) | Diverse Bent Dahl |
---|---|
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Forlag | Praxis |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788757129335 |
ISBN-10 | 8757129339 |
Indbinding | Indbundet |
Udgave | 5 |
Oplag | 3 |
Sidetal | 688 |
Dimensioner | Bredde: 20.9Cm - Højde: 25.7Cm |
Tags | Gastronom + Kok + Smørrebrød, Gastronom, Bøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |