Beskrivelse
Med vinkemi, - biologi og - analyser.
En håndbog for alle der ønsker at lave vin af druer og frugt.
Bogen har et afsnit om det grundlæggende omkring vinfremstilling og afsnit med en hel række konkrete
opskrifter på vin.
Sidste del af bog er lidt mere i detaljer om de mange forhold der gør sig gældende når man laver vin.
Bl. a. om vinsmagning, vin kemi og mikrobiologi, vinfejl og relevante målemetoder i forbindelse med
vinfremstillingen.
En bog begyndere direkte kan starte med. En bog som mere erfarne vinmagere kan finde forklaringer
og inspiration i.
Bogens forfattere har mangeårig erfaring med både den praktiske og teoretiske side af vinfremstillingen
Yderligere information
Serie | Vin |
---|---|
Forfatter(e) | Jørgen Broe |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788740400984 |
ISBN-10 | 8740400980 |
Indbinding | Hardback |
Udgave | 1 |
Sidetal | 276 |
Dimensioner | Bredde: 20Cm - Højde: 32Cm |
Genveje | Vin - Bøger |
Tags | Vin, Vinfremstilling, Frugtvin, Vinkemi, Vinsmagning, Vinanalyse, Vin, Bøger, Bog |