Beskrivelse
Omdannelser i ost under syrning og modningkan bruges i faget mejerikemi under mejeribrugsstudiet ved Mejeri- og Levnedsmiddelinstituttet. Materialet kan også anvendes af læsere som aktivt beskæftiger sig med ost og ostefremstilling.
Bogen giver en forståelse for de kemiske, fysiske og mikrobiologiske/enzymatiske processer, der forløber i en ost fra fremstillingsdagen og under lagring og modning.
Det er en forudsætning, at læseren har et grundlæggende praktisk/teoretisk kendskab til ostefremstilling svarende til mejeribrugsstudiets forpraktik/mejeribrugets lærlinguddannelse. Læseren forventes også at have et grundlæggende kendskab til mikrobiologi, herunder syrevækkerbakteriologi og -teknologi.
Yderligere information
Forfatter(e) | E Waagner Nielsen |
---|---|
Kategori | Studiebøger |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788778818997 |
ISBN-10 | 8778818990 |
Indbinding | Hæftet |
Udgave | 2 |
Oplag | 2 |
Sidetal | 214 |
Dimensioner | Bredde: 20.6Cm - Højde: 29.6Cm |
Tags | Omdannelser I Ost Under Syrning Og Modning, Studiebøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |