Januar Udsalg - se alle tilbud
close

Omdannelser I Ost Under Syrning Og Modning - E Waagner Nielsen - Bog

Indbinding: Hæftetinfo
479,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 66.484 anmeldelser

Beskrivelse

Omdannelser i ost under syrning og modningkan bruges i faget mejerikemi under mejeribrugsstudiet ved Mejeri- og Levnedsmiddelinstituttet. Materialet kan også anvendes af læsere som aktivt beskæftiger sig med ost og ostefremstilling.

Bogen giver en forståelse for de kemiske, fysiske og mikrobiologiske/enzymatiske processer, der forløber i en ost fra fremstillingsdagen og under lagring og modning.

Det er en forudsætning, at læseren har et grundlæggende praktisk/teoretisk kendskab til ostefremstilling svarende til mejeribrugsstudiets forpraktik/mejeribrugets lærlinguddannelse. Læseren forventes også at have et grundlæggende kendskab til mikrobiologi, herunder syrevækkerbakteriologi og -teknologi.

Yderligere information

Forfatter(e)E Waagner Nielsen
KategoriStudiebøger
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
ISBN-139788778818997
ISBN-108778818990
IndbindingHæftet
Vis mere

Kundernes vurdering

Bedøm produktet